Izvor: BSC HAPPY
08.04.2023 u 19:25
0

MINISTAR ZAGRMEO: Sramotan pritisak na srpski narod i nezabeležena diskriminacija sportista!

U dopisu tzv. Kosovske policije koji je stigao pojedinim sportskim klubovima na KiM, navodi se da su zabranjene sve sportske aktivnosti koje ne organizuju Olimpijski komitet takozvanog Kosova, sportske federacije i klubovi koji su registrovani po tzv. kosovskom sistemu.

Nakon velike sramote oglasio se i ministar sporta, Zoran Gajić.

– Radi se o još jednom sramotnom pritisku na srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji. Nedozvoljavanje igranja utakmica i liga, čak i u dečijim takmičenjima je nezabeležena diskriminacija prema sportistima koji samo žele da se bave sportom-  izjavio Gajić nakon odluke policije tzv. Kosova da zabrani takmičenja koja nisu pod njihovim patronatom.

Gajić kaže da cela situacija nema nikakve veze sa sportom.

 Obaveštnje iz tamošnje policije u kome zabranjuju organizaciju utakmica koje nisu pod patronotom sportskih saveza takozvane države Kosovo je vid političkog pritiska i nema nikakve veze sa sportom. Na Ministarstvu sporta je da nastavi da pomaže sport na jugu Srbije i da se borimo za naš narod na Kosovu i Metohiji u borbi koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić koji ima podršku svih nas – rekao je ministar Gajić Tanjugu.

Totenhem nadigrao Brajton u Londonu: VULVSI POKVARILI DEBI LAMPARDU
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter