Izvor: Alo.rs
18.10.2023 u 08:36
0

DRAMA U PRIŠTINI, ALBANCI BESNI PORUČUJU: Zbog Kurtija smo izgubili 300 miliona evra

Poslanica Demokratske partije Kosova Ganimete Musljiu kaže da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pokušava da demonizuje opoziciju dok istovremeno nema hrabrosti da saopšti građanima da je tzv. Kosovo zbog sankcija koje su rezultat nesposobnosti njegove tzv. vlade izgubilo 300 miliona evra.

KURTIJEVI SPECIJALCI PONOVO DIVLJAJU: Takozvana kosovska policija vrši pretrese na severu KiM

„Profesionalizam i Aljbin su dva suprotna sveta. Njegovo jedino i ružno oružje je ekstremni populizam. Ali ovo ružno i štetno oružje kojim je demonizovao političke protivnike i uništio nade mnogih građana Kosova počelo je da rđa“, poručila je ona na svom nalogu na društvenoj mreži Fejbuk, a preneo portal Kosovo online.

Ona se osvrnula i na jučerašnju poruku francuskog predsednika Emanuela Makrona o viznoj liberalizaciji za lažnu državu Kosovo.

„Francuska upozorava na suspenziju odluke o liberalizaciji viza za građane Kosova. Ovo je takođe neuspeh politike i diplomatije Republike Kosovo, ali predsednica države smatra da je važnije objaviti politički rat svim političkim i pravnim vlastima u zemlji nego da ispuni svoju institucionalnu ulogu i izvuče zemlju iz ovog političkog ćorsokaka u koji je i sama umešana. Vaša prljava politika uništava budućnost ove zemlje“, navela je Musljiu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter