Izvor: Arenasport.com
08.04.2023 u 11:20
0

NI ĐOKOVIĆ NIJE KRIO ODUŠEVLJENJE U MONAKU: „Drago mi je zbog Partizana i što je srpski tim u plej-ofu Evrolige“

Nadigrao je Partizan Monako u 33. kolu Evrolige i overio plasman u plej-of elitnog takmičenja. Kao i na većini gostujućih utakmica, "parni valjak" imao je veliku podršku srpskih navijača, a među njima se večeras našao i jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković.

Iako je poznat kao fan Crvene zvezde, Đoković nije krio zadovoljstvo zbog velikog uspeha Partizana, a po završetku meča bio je jedan od prvih koji je česitao crno-belima na plasmanu u četvrtfinale Evrolige.

„Neverovatna utakmica, neverovatna asmosfera, Partizan je igrao veoma dobro, Monako se vratio, bilo je neizvesno. Ključna trojka Kevin Pantera na kraju. Stvarno mi je drago što je srpski tim prošao dalje. Prošlo je mnog vremena, drago mi je što je tim iz Srbije prošao“, rekao je Đoković pred kamerama Evrolige i istakao da bi voleo ponovo da prati meč Partizana, ako se bude sastao sa Monakom u plej-ofu.

On je takođe u pauzi između dva poluvremena otkrio da je njegov sin Stefan navija za Partizan, pa će shodno tome, još više pratiti mečeve crno-belih u budućnosti.

„Partizan podržavam kada igra protiv bilo koga osim protiv Zvezde. Moj sin navija za Partizan, sada idemo i na mečeve crno-belih“, zaključio je Novak Đoković.

Nakon velikog uspeha u Monaku, Partizan je skočio na peto mesto tabele sa učinkom 19-14, koliko imaju i Makabi iz Tel-Aviva i Fenerahče.

PARTIZAN U PLEJ-OFU EVRLIGE! Crno-beli nadigrali Monako u Kneževini i obezbedili plasman u Top 8 fazu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter