Izvor: ALO.RS
05.09.2023 u 15:30
0

MEDIJI ŠIROM EVROPE POLUDELI ZA SRBIJOM: Grci, Španci, Francuzi, Crnogorci puni hvalospeva na račun čete Svetislava Pešića!

Bila je Litvanija dva dana najveća priča Mundobasketa posle trijumfa nad Amerikancima, a danas je u stranim medijima samo žrtva fantastične Srbije i njene prve perle Bogdana Bogdanovića.

U superlativima evropski i regionalni mediji pišu o strašnoj partiji Orlova u četvrtfinalu Mundobasketa.

Marka je oduševljena:

– Bogdanović napunio nepobedivu Litvaniju i odveo Srbiju u polufinale – dok u podnaslovu piše da je “bek Atlante katapultirao Balkance u strašnom prvom poluvremenu. Dalje u tekstu piše:

SRPSKA ŽURKA U MANILI: Jović nije krio radost posle pobede – evo šta je poručio! (VIDEO)

– Monumentalna reakcija Srbije uprkos svim okolnostima koje su je zadesile. Pobediti ovako Litvaniju koja je onako pobedila Amerikance pre dva dana… Pobeda za Simanića! Pešićevi momci su prešli u totalnu ofanzivu posle prve četvrtine. Bez obzira šta ih je sve pratilo uoči i na Mundobasketu, opet su tu. Prvi u borbi za medalju.

Još jedan madridski sportski dnevnik As je impresioniran partijom Srbije.

Srbija je monstrum kad te dohvati – naslov je španskog dnevnika, dok u izveštaju piše: “Srbija je potpisala čudesno prvo četvrtfinale na Mundobasketu. I pored svih problema koje je prate na ovom prvenstvu, ne odustaje i bori se. I sve je bolja i bolja. Autentična pretnja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter