Izvor: Informer
22.10.2023 u 13:59
0

MENIG SE POKAJAO: IZVINJAVAM se svima!

Fudbaler Partizana se oglasio posle nesuglasica koje je imao sa trenerom Igorom Duljajem.

Dobra partija crno-belih u petak veče i sigurna pobeda nad Spartakom (3:0) u 12. kolu Superlige potpuno je ostala u senci onoga što se dešavalo u završnici meča u Subotici, kada su se posvađali Kvinsi Menig (28) i šef stručnog štaba.

Krilni ofanzivac trebao je u 87. minutu da zameni Gajasa Zahida, ali je Duljaj tu odluku promenio u poslednji čas i povukao izmenu. To je očigledno razbesnelo Holanđanina, koji je impulsivno reagovao, krenuo besno na klupu i pritom nešto dobacio treneru.

Temperamentni stručnjak nije ostao imun na to, sevnule su varnice, bilo je napeto, ali su odmah uskočili Albert Nađ i ostali članovi tima i razdvojili dve zavađene strane. Konačno je nekadašnji član Ajaksa, Nanta, Cvolea i Tventea odlučio da javno progovori o onome što se desilo.

– Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima. Nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano naspram fotografija koje su se pojavile u javnosti. Ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem sve, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima – kaže Menig za portal „Telegraf“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter