Izvor: Alo.rs
22.10.2023 u 15:52
0

OBRADOVIĆ NAJAVIO GOSTOVANJE MEGI: „Napravili su zanimljivu ekipu sa mladim igračima, neće biti lako“

Crno-beli jure četvrtu pobedu u regionalnom takmičenju.

Košarkaši Partizana u ponedeljak kasno uveče od 20.00 časova gostuju ekipi Mege u poslednjem meču 4. kola ABA lige, što će biti poslednja provera pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Evroligi.

Crno-beli imaju 3-0 u ABA ligi, pa se trener Željko Obradović nada nastavku te serije, ali napominje da protiv Mege neće biti lako.

ŽELJKO OBRADOVIĆ GOVORIO O KOSOVU I METOHIJI: Trener Partizana nikad emotivniji!

– Igrali smo sa Megom na ABA Superkupu u Podgorici i bila je veoma dobra ukakmica. Ponovo su napravili zanimljivu ekipu sa mladim igračima, koji su želji dokazivanja i koji će igrati sa najvećom mogućom motivacijom. Na nama je da budemo na makar istom nivou motivacije i da odigramo dobru utakmicu u ABA lige – rekao je Željko Obradović, trener Partizana.

OBRADOVIĆ ISTAKAO DETALJ KOJI JE PRESUDIO MEČ U PIREJU: To smo mogli da uradimo bolje

Komentarisao je i činjenicu da je Partizan propustio lepu priliku da dođe do trijumfa u Pireju i da tako daleko raspoloženiji zaigra sutra u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

– Nema smisla da se bavimo time, treba uvek da analizirmao nas i naše greške i odatle treba sve da počne i da se završi. Mnogo je bitno da se posvetimo nama samima i greškama koje smo mi pravili – rekao je trener Partizana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter