Izvor: Kurir.rs
17.09.2023 u 19:30
0

MIĆIĆ U FINALU: Srpski rvač ima priliku da se bori za zlato na Svetskom prvenstvu

Rvačka reprezentacija Srbije odlično je startovala na seniorskom svetskom prvenstvu koje se održava u Beogradu.

Drugog dana takmičenja u Beogradskoj areni Stevan Mićić se u slobodnom stilu u kategoriji do 57 kilograma plasirao u finale. Sjajni srpski rvač je tako obezbedio 107. medalju za našu zemlju na velikim takmičenjima, odnosno petu u slobodnom stilu, ali i izborio plasman na Olimpijske igre u Parizu naredne godine.

Mićić je na putu do finala prvo pobedio Korejca Kima sa 11:0, zatim je bio bolji od Abdualeva iz Uzbekistana sa 7:2. U četvrtfinalu bio je bolji od aktuelnog olimpijskog šampiona Rusa Ugueva, a u polufinalu je savladao i aktuelnog svetskog prvaka Abakartova iz Albanije.

„ODMAH SAM PRIMENIO“: LEGENDARNI OBRADOVIĆ otkriva KAKAV MU JE TO SAVET DAO JOKIĆ! (VIDEO)

U borbi za zlato, koja je na programu sutra Mićić će za rivala imati Japanca Reija Higučija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter