Izvor: SD
17.09.2023 u 18:14
0

„ODMAH SAM PRIMENIO“: LEGENDARNI OBRADOVIĆ otkriva KAKAV MU JE TO SAVET DAO JOKIĆ! (VIDEO)

Trener Partizana Željko Obradović gostovao je na jednoj televiziji i tom prilikom otkrio da je dobio savet od centra Denvera Nikole Jokića.

– Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan je bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli. On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije… ja sam bio prijatno iznenađen što dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, oni gledaju Partizan, ja to znam – rekao je Obradović, pa otkrio da je Jokić imao savet za trofejnog trenera. 

 

– On je poslao poruku preko jednog prijatelja za jedan detalj naše igre, ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, kada je jedan Nikola Jokić to kaže, koji je osvojio NBA prsten – istakao je strateg crno-belih.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter