Izvor: Alo.rs sport
21.01.2024 u 16:30
0

TURCI PONOVO KUCAJU NA VRATA MARAKANE: Milojević ostaje bez još jednog napadača?

Mogao bi Vladan Milojević da ostane bez napadača pošto je turski klub pokucao na vrata Marakane.

CRVENA ZVEZDA – ZTE: Crveno-beli pobedili golom razlike! (1:0)

Kako stvari stoje Crvena zvezda će u zimskom prelaznom roku ostati bez talentovanog napadača Jovana Mijatovića, ali bi još jedan napadač mogao da napusti četu Vladana Milojevića.

U prethodnom periodu su Turci obletali Marakanu. Beškitaš je pitao za Aleksandra Dragovića. Zanimljiv tamošnjim klubovima je bio i Mirko Ivanić.

Novo ime na listi Turaka je Žan Filip Kraso! Kako javljaju tamošnji mediji, Trabzon je veoma ozbiljan u nameri da dovede reprezentativca Obale Slonovače.

Spreman je Trabzon da na adresu crveno-belih prosledi 5.000.000 evra na ime obeštećenja. S obzirom na to da je Zvezda pre šest meseci dovela Krasoa kao slobodnog igrača mogla bi ozbiljno da zaradi.

Navodno je i samom igraču spreman bogat ugovor vredan 700.000 evra godišnje plus bonusi koji bi zavisili pre svega od ličnog učinka.

Videćemo šta će na sve ovo reći čelnici Zvezde i trener Vladan Milojević koji još uvek nije radio sa Krasoom pošto je on na Afričkom kupu nacija gde brani boje Obale Slonovače.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter