Izvor: B92
19.11.2023 u 17:50
0

MITROVIĆ POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: „Bukirajte hotele po Nemačkoj“

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh pošto se posle 24 godine plasirala na Evropsko prvenstvo

Fudbaleri Srbije su posle remija sa Bugarskom 2:2 obezbedili plasman na EURO posle 24 godine.

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović je izneo svoje viđenje utakmice i ovog velikog uspeha koji je reprezentacija Srbije ostvarila.

PIKSI ODUŠEVLJEN ZBOG ODLASKA NA EURO: „Veliki dan za srpski fudbal“

Bukirajte hotele po Nemačkoj! Jedan u poslednjih deset godina uz onaj u Portugalu najlepši trenutak u reprezentaciji. Jedna teška teška utakmica više na psihičkom niovu nego fizički, ali uspeli smo i na utakmici gde nam i bod igra. Mislim da je ova generacija pokazala od čega je satkana, nadam se da će Srbija proslaviti ovaj veliki uspeh. Srđanov fenomenalan gol, i on i Velja su samo pokazali kakve igrače ima ova reprezentacija, kad nismo tu ja, Duci, Duća nismo na nivou i ne damo golove, uvek neko drugi iskoči, drago mi je zbog njega, mnogi ne znaju da je bio bolestan da nije trenirao, odradio je celu utakmicu i dao je gol„, rekao je Aleksandar Mitrović.

RAPSODIJA "ORLOVA" NA "MARAKANI" Fudbalska reprezentacija Srbije deklasirala selekciju Švedske 4:1 (2:1)
Tanjug AP PhotoDarko Vojinovic

Srđan Babić strelac drugog gola na meču je dao svoje impresije posle ove utakmice.

Hvala na čestitkama i hvala Mitru na ovim rečima, stvarno je veliki čovek i još veći igrač Jeste bio sam bolestan preskočio sam utakmicu u klubu, ali sam sa velikom željom se odazvao pozivu reprezentacije Srbije i dao sve od sebe, tako da čestitam celoj ekipi, celoj reprezentaciji, stručnom štabu. Ovo je veliki uspeh jer 24 godine nismo bili na EP i drago mi je da smo to večeras uradili“ , saopštio je Srđan Babić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter