Izvor: Sportal
19.11.2023 u 17:26
0

PIKSI ODUŠEVLJEN ZBOG ODLASKA NA EURO: „Veliki dan za srpski fudbal“

Srbija je u Leskovcu odigrala nerešeno protiv Bugarske 2:2

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u fudbalu, pošto je na svom terenu odigrala 2:2 (1:0) protiv Bugarske, što je Orlovima bilo dovoljno da izbore mesto u Nemačkoj naredne godine.

Nije sve teklo glatko po našu selekciju, iako smo imali prednost od 1:0 na poluvremenu protiv Bugara, ali su gosti za samo deset minuta okrenuli rezultat u Dubočici. Ipak, Orlovi preko Srđana Babića stižu do 2:2, što nam je osiguralo mesto u Nemačkoj, a na ruku nam je svakako išao i duel iz Budimpešte, u kom su Mađari savladali Crnu Goru sa 3:1.

NOVAKOVA INTERESANTNA REAKCIJA: Kada je čuo pitanje novinara UHVATIO SE ZA GLAVU i uz osmeh dao zanimljiv odgovor (VIDEO)

Posle meča sa Bugarskom i plasmana na Evropsko prvenstvo izjavu je dao selektor Dragan Stojković Piksi.

SKANDAL NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Poljski novinar postavio ŠOK pitanje koje nema veze sa fudbalom
tanjug AP Photo Darko Vojinovic

„Hvala na čestitikama, veliki dan za srpski fudbal, dočekali smo da imamo državu na EURO. Čestitam momcima koji su se borili do kraja i verovali, čestitke svima, srećni smo i zadovoljni. Setite se jedne loše epizode protiv Škota, to je veliki pritisak, ja sam najavio da će biti zanimljiva utkmica za gledanje, i da su igrači pokazali mentatilet, verovali u sebe. Ostvarili smo rezultat koji je dovoljan da nas vodi na EURO. Znate kako, prvo poluvreme smo kontrolisali meč, stvarali šanse, poveli sa 1:0. Ali smo znali da neće biti lako, opet su nam se desile greške kod oba gola Bugara, poklon golovi sa naše strane, ali smo se izdigli. Znamo kakav je ulog, ali smo bili skoncentrisani i verovali da možemo do drugog kola i na kraju smo uspeli“, zaključio je selektor Dragan Stojković Piksi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter