Izvor: Mozzartsport.com
07.05.2023 u 13:30
0

MODRIĆ SIGURAN U SEBE, NE PLAŠI SE MLAĐIH IGRAČA: Ostaje u Madridu još godinu dana

Kakva noć za navijače Reala! Pobedom nad Osasunom njihovi ljubimci podarili su im prvi trofej u Kupu kralja još od 2014. godine, jubilarni 20. u takmičenju, a dok je proslava još uvek trajala, raspoloženje im je dodatno podigla vest da će Luka Modrić i naredne sezone nastupati za madridski tim.

Evropski mediji pišu da je hrvatski vezista prihvatio novi ugovor koji će ga na Santijago Bernabeu zadržati do leta 2024. godine.

Real već neko vreme neguje praksu da igračima u poznim igračkim godinama ne nudi dugoročne ugovore, a Modrić za razliku od Serhija Ramosa nema problem sa tim. Uostalom, i sam je nedavno izjavio kako “ne želi da mu iko bilo šta poklanja”. Prethodne dve sezone potpisivao je ugovor na po godinu dana, a isto bi u narednim danima trebalo da učini i ovog puta.

DONETA JE ODLUKA: Mesi više ne želi da igra za PSŽ!

Modrić je prema pisanju pojedinih medija odbio unosnu ponudu neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, svestan da i dalje može da mnogo toga da pruži Realu. Ima želju da se takmiči na najvišem nivou, a ne plaši ga ni Realovo sistematsko podmlađivanje veznog reda. Fede Valverde je već dugo u klubu, Eduardo Kamavinga je stigao pre dve godine iz Rena, Oreljen Čuameni letos iz Monaka, a navodno su Blankosi kaparisali i Džuda Belingema, čime bi rešili brige u veznom redu za narednu deceniju. Međutim, Realova mlađarija nije uplašila Modrića

Luka je zajedno sa Kazemirom i Tonijem Krosom godinama bio kamen temeljac svih uspeha madridskog kluba. U međuvremenu je Brazilac otišao u Mančester junajtec, Nemac već neko vreme najavljuje silazak sa velike scene, ali Hrvat još ne namerava da je napusti. Ukoliko potpiše ugovor na još godinu dana, biće mu to 12. sezona u madridskom klubu.

„Ovaj klub je moj život. Živeo Madrid! Kad god mi navijači aplaudiraju na terenu, obuzbu me emocijem, naježim se. To je nešto neobjašnjivo„, rekao je Modrić posle meča i poslao navijačima ohrabrujuću poruku pred utakmicu sa Mančester Sitijem u utorak.

„Igraću bez ikakvih problema u utorak, ne brinite„, poručio je Modrić.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter