Izvor: blic
04.09.2023 u 15:27
0

MULTIMILIONSKI UGOVOR: Zvezda oborila rekord srpskog fudbala dovela vezistu za pet miliona evra, poznati detalji ugovora

Južnokorejski vezista Hvang In-Beom biće novo pojačanje Crvene zvezde, a ovaj transfer će ući u istoriju srpskog fudbala. Kako saznaje Nova.rs, Hvang će doći iz Olimpijakosa u transferu vrednom pet miliona evra, što će biti rekordni iznos u istoriji Srbije.

SUZE NAŠIH ODBOJKAŠICA: TIJANA OČAJNA nakon PORAZA! (VIDEO)

Crveno-beli će ovaj iznos platiti u tri godišnje rate, a fudbaler će potpisati ugovor na četiri godine i sve će biti rešeno u ponedeljak do ponoći.

Hvang ima 26 godina, odigrao je 45 mečeva za nacionalni tim, a u Evropu je stigao 2020. godine iz Vankuvera.

U karijeri je igrao za Daedžon Sitizense, Asan Mugunghvau, Rubin Kazanj, Seul i Olimpijakos. Prethodne sezone je u dresu Olimpijakosa odigrao 40 utakmica, postigao je pet golova i dodao četiri asistencije.

twitter/prinscreen

Igra na poziciji centralnog veznog, dok može da pokrije i mesta defanzivnog, ali i ofanzivnog veznog fudbalera ukoliko trener Barak Bahar želi da ga koristi na tim mestima.

Trener Zvezde je još ranije predočio da želi brzinu, a Hvang je tu da donese i kontrolu lopte, jer je retko gubi i uglavnom gleda napred i tamo šalje pasove, bilo iz driblinga. Takvim dodavanjima je više puta umeo da asistira za gol, ne dajući vremena odbranama da se postave i odgovore.

To je samo deo kvaliteta koji su ga preporučili srpskom šampionu, pošto se Korejac nešto više služi desnom nogom, ali se neće previše nameštati i gubiti vreme i ako mu ona dođe na levu za udarac ka golu, pa bi makar iz dosadašnje prakse trebalo da bude veliko pojačanje koje će opravdati rekordan iznos transfera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter