Izvor: Alo
25.04.2024 u 18:56
0

NADAL – BLANK: Ovo je igra mačke i miša

Španski teniser Rafael Nadal igra u prvom kolu mastersa u Madridu protiv Darvina Blanka

Pobednik ovog meča u drugom kolu će igrati protiv Aleksa de Minora.

NADAL – BLANK 6:1, 2:0

Drugi set:

2:0 – Potvrđuje Nadal brejk. Ovo je igra mačke i miša.

1:0 – Tamo gde je stao u prvom, Nadal je nastavio u drugom setu. Uspeo je Blank da spasi dve brejk lopte, prvu u stilu Novaka Đokovića, pošto je bekhend paralelu smestio na liniju. Ipak, Španac je iskoristio treću i odmah došao do brejka.

DA LI JE TO ISTINA A ŠUŠKA SE: Novak Đoković postaje Džejms Bond, ali stvarno?!

Prvi set:

6:1 – Brutalni Nadal dolazi do seta za manje od pola sata.

5:1 – Novi brejk pravi Nadal! U ovom gemu je skoro sve zavisilo od Blanka, pošto je igrao dosta riskantno. Ipak, više je bilo grešaka, pa će sada Rafa servirati za set. Tribine su popunjene skoro do poslednjeg mesta.

4:1 – Potpuna dominacija Nadala. Odlično mu forhend funkcioniše, dok je primetno da je Amerikanac u grču, pa pravi dosta grešaka.

3:1 – Upisao se Blank na semafor. Dobro je servira, Nadal je jedan bekhend poslao u aut i to je gem sa nulom za Amerikanca.

3:0 – Uz manje probleme Rafa je uspeo da materijalizuje brejk.

2:0 – Brejk! Imao je Blank 30:0, ali onda Španac osvaja četiri poena u nizu i dolazi do brejka.

1:0 – Uvodni gem Nadal dobija bez izgubljenog poena.

17.06 – Španac čini sve kako bi se vratio formu, tačnije kako bi bio konkurentan na Rolan Garosu. Ipak, u najavi za Madrid nije bio previše optimističan, pošto je rekao da ako se ovako bude osćao u Parizu, neće ni igrati.

17.05 – Nadal se na teren vratio u Barseloni, gde je na startu slavio protiv Kobolija, ali je onda lako izgubio od De Minora.

17.02 – Rafa je imao sreće na žrebu, pošto mu je rival u prvom kolu 16-godišnji Blank koji je 1028. na ATP listi.

17.00 – Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču prvog kola mastersa u Madrida u kom se sastaju Rafael Nadal i Darvin Blank. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz prestonice Španije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter