Izvor: 24SEDAM.RS
16.02.2024 u 09:42
0

NBA ZVEZDA POSEBNO TRAŽIO MILIČIĆA: „Morao sam da ga nađem!“

Bio posebno ljubomoran na srpskog igrača zbog drafta

O bivšem srpskom košarkašu Darku Miličiću i dalje se priča u NBA, a posledenji primer je intervju Karmela Entonija, koji je se setio vremena kad su njih dvojica bili na draftu.

Bivša NBA zvezda otkrila je neke detalje iz tog perioda, i to gostujući u podkastu legendarnog Dvejna Vejda, napominjući da je bio ljubomoran na Miličića.

Entoni je otvorio dušu i ispričao zanimljivu priču o draftu i srpskom košarkašu.

– Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu kako bih ga pronašao – to je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim „jedan na jedan“ i da pokažem da sam ja prvi pik Detroita – istakao je Entoni.

– Morao sam da se uzdignem, da izađem zreliji iz te situacije. Možda bi, da sam završio u Detroitu, stvari bile drugačije. Ali tako razmišljam sa trenutnim iskustvom. A kao klinac, glavom sam bio u Detroitu, na samo sat vožnje od Baltimora. Zamišljao sam kako bi mi bilo u tom okruženju i atmosferi, i s ljubavlju koju Detroit pruža. Bili bi ludo – zaključio je Entoni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter