Izvor: INFORMER
16.02.2024 u 10:44
0

NADAL NE MOŽE DA SE IZBORI SA SVOJOM KRHKOM SUJETOM: „Neka se Novak povredi pred Pariz!“

Vrlo ružna šala iz tabora Rafaela Nadala.

Iako je naglasio da nije bio ozbiljan kada je to govorio i da je, na neki način, pokušao da oda priznanje našem asu, njegova izjava odjeknula je širom sveta i mnogi su zgroženi onime što je izgovorio.

Toni Nadal je dao intervju za špansku televiziju „La Seksta“ i tu je govoreći o Rafinim šansama ove sezone, potkačio i Noleta ali i ostale momke iz vrha ATP liste

NBA ZVEZDA POSEBNO TRAŽIO MILIČIĆA: „Morao sam da ga nađem!“

 

 I dalje verujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej. Nadam se da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A da bi to uspeo, moja želja je da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica. Onda bi Rafa mogao da osvoji. U pitanju je šala, naravno – izjavio je Nadal i tako zgrozio čitav svet.

Potom je pričao da je njegovom bratancu jako bitno da igra na Olimpijskim igrama, ali ni tim rečima nije uspeo da se „opere“.

 Rafa mi je pričao da su mu Igre u Pekingu najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući pomoći drugih španskih sportista. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju – rekao je Toni.

Olimpijske igre u Parizu na programu su od 26. jula do 11. avgusta ove godine, a Novak će pokušati da po prvi put u karijeri osvoji zlatnu medalju, pošto je to jedino što mu nedostaje u karijeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter