Izvor: Kurir
22.02.2024 u 19:47
0

„NE PITAJTE ME VIŠE ZA NJEGA“: Teniser napravio haos zbog Sinera, drama na konferenciji za štampu

Italijanski teniser Janik Siner je u neverovatnoj formi, verovatno najboljoj od svih igrača na ATP turu

Imao je strašnu završnicu prošle sezone, nastavio je to na Australijan openu gde jeosvojio svoj prvi grend slem, da bi posle podizanja pehara u Roterdamu, ovog ponedeljka stigao i do trećeg mesta na ATP listi.

Italijani su od toga napravil bombastičnu priču, svuda je na naslovnicama u medijima, sada je i fudbal čak u drugom planu, pošto jednostavno nikada u istoriji nisu imali takvog tenisera. Ipak, znaju pomalo i da preteraju i pomisle da sve druge na svetu sada samo zanima Janik Siner, što je na svojoj koži osetio poraženi finalista Roterdama Aleks de Minor. Australijanac je zbog toga pobesneo na konferenciji za medije.

De Minaur is done talking about this guy: „Please, I don’t wanna answer more questions about Jannik, thank you.“
byu/BelgianBond intennis

Dok je italijanski novinar Ubaldo Skanagata sipao pohvale na račun svog miljenika i tražio od upravo poraženog De Minora da „stoti put“ priča iste stvari, Australijanac se naljutio. „Vidite… Uvek me pitate za Janika Sinera i nemam ništa sem lepih reči o njemu i uvek isto pričam. Mislim da je dobar dečko, skroman, ima sve prave vrednosti, igra sjajan tenis, ali neću više da odgovaram pitanja o Janiku Sineru. Ponosno nosi vašu zastavu, neverovatno je ljudsko biće i to je to“, rekao je vrlo smirenim tonom De Minor kome je novinar pokušavao da objasni zašto mu je postavio ovo pitanje, ali nije uspeo.

Inače, meč u Roterdamu bio je šesti koji su Siner i De Minor odigrali jedan protiv drugog, a statistika je zastrašujuća – Italijan je dobio sve mečeve i to uz set-količnik 13:1. Malo je reći da Australijancu, inače devetom teniseru planete, ne odgovara igra mladog Sinera, ali još manje mu odgovaraju nepristojna pitanja posle poraza.

TUGA U SVETU SPORTA: Preminuo legendarni trener Zvezde i Partizana

U međuvremenu, De Minor je „pecnuo“ Sinera na Instagramu napisavši mu „sad te više ne volim“, kada je podelio fotografije sa osvojenog turnira u Roterdamu, ali to je naravno bila šala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter