Izvor: Alo.rs
30.07.2023 u 22:00
0

„NE TAKO DUŠANE“: Alegri pecka Vlahovića na treningu

Lete provokacije na treninzima Juventusa.

Crno-beli iz Torina spremaju se za novu sezonu, nedavno su izbačeni iz UEFA takmičenja na godinu dana, ali im to daje mogućnost da se fokusiraju na Seriju A i nacionalni kup.

Nije baš tako tmurno ni na treninzima, a pažnju je privukao jedan detalj sa treninga, kada je fokus privukao Alegri koji je nakon par promašaja uputio kritiku i savet za našeg reprezentativca Vlahovića.

– Nisi ti za ovo, ali daću ti savet. Šutiraj blizu stative, drugačije nećeš pogoditi – rekao je trener Juventusa svom napadaču.

SNIMAK VLAHOVIĆA I PRELEPE NOVINARKE: Stao je iza nje i nije mogao da se obuzda (VIDEO)

Nakon toga, Dušan se zainatio i iz drugog pokušaja uspeo da ubaci loptu u mrežu, a onda ga je čikao i saigrač Pogba.

Dušan je imao spreman odgovor za Francuza:

– Da nisi izgubio u ovome, mogao bi da mi pričaš. Pre 10 godina sam bio dete i gledao sam video u kom si izgubio – rekao je Vlahović.

Pogba mu je uzvratio:

Sve je ovo bilo naravno u zdravom duhu sporta, i možda nagoveštava bolju sezonu „stare dame“ iz Torina naredne godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter