Izvor: Kurir.rs
05.09.2023 u 16:44
0

NEVIĐENA BRUKA NA MUNDOBASKETU: Amerikanci „razbili“ Italiju! Italijani poniženi do koske

Istorijska bruka u režiji Italijana! Amerikanci su iz "odučili od košarke", a tim Đanmarka Poceka delovao je na terenu kao razbijena banda. Rezultat na kraju sve govori SAD - Italija 100:63.

Amaterski su delovali „azuri“. Šutirali su sumanuto trojke i promašivali kao na traci. Procenat šuta za tri poena bio je 10 odsto.

Izgleda da oni samo protiv Srbije mogu da pogode nešto, kada je na suprotnoj strani neka druga reprezentacija, ne mogu ama baši ništa da pogode…

Amerika je pokazala moć i potvrdila da je poraz od Litvanije bio samo slab dan. Oni su sa ovakvom igrom prvi favoriti za zlatnu medalju.

„ONI DAJU KOŠ VI SKIDATE GAĆE“: Kako je LEGENDARNI PEŠIĆ „PODIGAO“ IGRAČE ZVEZDE u KOBNOM SUSRETU sa VEČITIM! (VIDEO)

Bridžis je ubacio 24 poena, a sa druge strane Fontekija je bio najefikasniji sa 18 poena.

SAD u polufinalu čeka boljeg iz meča Nemačka – Letonija. Sa druge strane, Srbiju očekuje pobednik duela Kanada – Slovenija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter