Izvor: SPORTAL
25.09.2023 u 11:08
0

NIKOJA JOVIĆ JE SUVO ZLATO: Čuveni NBA trener isključio svaku šansu da Srbin napusti Hit

NBA liga se bliži svom početku zakazanom za 24. oktobar, a nekoliko timova već razmatra ozbiljne promene u svojim sastavima.

Situacija u Portland Trejlblejzersima je komplikovana, i čini se da bi tim mogao da započne obnovu svog sastava. Dejmijan Lilard je, pored Jusufa Nurkića, izrazio želju za trejdom i postoji interesovanje Majamija za njega.

Međutim, pregovori između Portlanda i Hita o Lilardovom trejdu su zapeli, jer Majami ne želi da uključi Nikolu Jovića niti svoje dve zvezde, Džimija Batlera i Bam Adebaja, u taj trejd.

Obzirom na sve ovo, očekuju nas uzbudljive nedelje u svetu NBA košarke kako se bliži početak sezone.

Prema informacijama Džona Gambadora, dugogodišnjeg novinara iz Arizone koji prati Finiks Sanse, trener te ekipe Frenk Vogel traži defanzivno orijentisanog centra.

„ZNAM KAKO SE OSEĆAO“: Stojaković o Jokićevoj odluci da ne igra na Mundobasketu

Jedan od glavnih kandidata za ovu ulogu u ekipi Finiksa je Jusuf Nurkić, centar koji već nekoliko sezona igra za Portland, ali nije uspeo da sa tim timom ostvari značajan uspeh, uprkos odličnoj saradnji sa Dejmijanom Lilardom.

Finiks je prošle sezone razočarao u plej-ofu, izgubivši od Denver Nagetsa, iako je važio za jednog od favorita za osvajanje titule, posebno nakon dolaska Kevina Duranta iz redova Bruklina.

Potencijalni dolazak Nurkića u ekipu Finiksa implicira da bi Diandre Ejton mogao da napusti tim, a kao potencijalna destinacija za njega spominju se Dalas Maveriksi.

Dalas, predvođen Lukom Dončićem, dugo je tražio pouzdanog centra, a dolazak Ejtona mogao bi biti odgovarajuće rešenje za ekipu koja već ima NBA zvezde poput Dončića i Kajrija Irvinga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter