Izvor: BSC Happy
25.09.2023 u 12:14
0

ON ĆE DELITI PRAVDU NA VEČITOM DERBIJU

Srđan Jovanović će biti glavni sudija 171. večitog derbija u kom će Partizan u sredu od 19 časova ugostiti Crvenu zvezdu, saopštila je sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije

Kako je saopšteno, Jovanovićevi pomoćnici će biti Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će u VAR sobi biti Aleksandar Živković kao glavni i Nemanja Petrović kao asistent.

NIKOJA JOVIĆ JE SUVO ZLATO: Čuveni NBA trener isključio svaku šansu da Srbin napusti Hit

Najbolji srpski sudija je već bio glavni arbitar na nekoliko derbi mečeva, a poslednji put u 167. međusobnom duelu kad su Crvena zvezda i Partizan 16. aprila 2022. godine na stadionu „Rajko Mitić“ odigrali bez golova. Nakon toga, propustio je četiri derbija, a poznato je i da su se u Crvenoj zvezdi žalili na njegovo suđenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter