Izvor: BSC happy portal
28.09.2023 u 11:34
0

UJEDINIO JE SRBIJU: Novak Đoković odao POČAST stradalima u Banjskoj (FOTO)

Zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji u Srbiji je sredu proglašen dan žalosti, a tim povodom organizovano je okupljanje najvača beogradskih klubova ispred Hrama Svetog Save, gde je sa njihove strane odata pošta nastradalim Srbima na Kosmetu.

Ispred Hrama Svetog Save na Vračaru se okupio veliki broj navijača, pripadnika nekoliko navijačkih grupa, a među njima su bili navijači Crvene zvezde, Partizana, Zemuna i OFK Beograda.

Oni su ispred Hrama istakli transparent „svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli…“

To je, na svom Instagram profilu, podelio i najbolji teniser sveta, Novak Đoković. On je uz objavu stavio i tri emotikona koji se mole.

Nakon okupljanja, navijači Crvene zvezde, popularne Delije, oglasile su se saopštenjem za javnost.

– Večeras se u hramu Svetog Save okupilo nekoliko hiljada ljudi na pomenu našoj braći Stefanu, Bojanu i Igoru koju su junački položili svoje živote za otadžbinu na Kosovu i Metohiji. Pomen je služio vladika Stefan sa sveštenstvom hrama. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu, naročito navijačima drugih klubova koji su pokazali da postoje stvari koje su mnogo značajnije od naše klupske pripadnosti.

– Hvala navijačima OFK Beograda, Zemuna, Voždovca ali posebno hvala navijačima Partizana koji su u ogromnom broju došli na pomen. Umesto na ulici i na tribinama jedni naspram drugih, danas smo stajali u Hramu jedni pored drugih. Pokazana je visoka svest i ljudskost koja neka bude samo početak i temelj buduće normalizacije naših odnosa – napisale su Delije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter