Izvor:
03.02.2024 u 03:50
0

NOVAK NAM SVIMA NAJVIŠE POMAŽE: A za Federera i Nadal kažu da su dobri momci Rune iskreno o pomoći koju mlađi teniseri imaju od Đokovića

Ne tako davno, danski teniser Holger Rune verovao je da treba Novaka Đokovića što više pobeđivati kako bi se što pre penzionisao.

Pričao je Rune o tome pre ispadanja s Australijan opena od Artura Kazoa, dok je Novak stigao do polufinala i tamo mu je meru uzeo Janik Siner u četiri seta.

Rune se već neko vreme muči i kuburi s formom, pa ne pokazuje vrhunski kvalitet zbog kog je svojevremeno osvojio masters u Parizu pobedivši upravo Novaka.

I dok Novak i dalje igra na visokom nivou, Rodžer Federer i Rafael Nadal su u drugom planu jer je Federer penzionisan, a Rafa dugo ima problema s povredama.

A pošto je Srbin razbio taj rivalitet Federera i Nadala, često je on taj koji nije opisivan u pravom i najboljem svetlu. Danac smatra da to nije baš pravično.

Đoković mi je rekao mnogo dobrih stvari… Uvek se priča kako su Federer i Nadal ti koje opisuju kao dobre momke, ali kad je reč o budućim generacijama, mislim da nam je Đoković pružio najviše“, rekao je Rune, a preneo Eurosport.

Poznato je da se Đoković već skoro četiri godine kroz svoju organizaciju PTPA bori za prava nižerangiranih tenisera i teniserki, a da je i duže od toga često

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter