Izvor: Kurir.rs
16.12.2023 u 14:20
0

NOVAK SVE OSTAVIO KAKO BI OTIŠAO KOD MIHE: Nole po svaku cenu hteo da vidi Sinišu, njegov GEST ODUŠEVIO SVE

Godinu dana nakon odlaska Siniše Mihajlovića njegov rođeni brat je otkrio neke zanimljive detalje.

Dražen Mihajlović je u emotivnoj ispovesti govorio o životu rođenog brata koji nije bežao od teške borbe, osvrnuo se i na tu borbu, ali i detaljima iz detinjstva…

Prisetio se Dražem i trenutka kada je upoznao Novaka Đokovića koji je insistirao na poseti Siniši u bolnici u Bergamu, iako ga je čekao let za Španiju na kojem je bila njegova porodica.

ZVEZDA SE SETILA SVOG MIHE: Godišnjica tuge na Marakani

Sećam se kada je Nole bio, to je, zahvaljujući zajedničkoj prijateljici, Ljubici Komnenić. Ona je master šef svim ovim Mišelinovim šefovima koji daju ocene za restorane. Ona dobro poznaje Noleta i zahvaljujući njoj, Nole je stigao tamo u bolnicu, napravljeno mu je iznenađenje. Ja sam znao, bio sam taj dan tamo prisutan. Onda sam ga sreo, taman sam se vratio. Siniša je taj dan otpušten iz bolnice u Bergamu i otišao sam dole do apoteke da uzmem te lekove koji su mu potrebni dok je kod kuće. Vratio sam se gore i sreo sam Novaka u holu, u prostoriji pred taj deo, taj koji je sterilan, gde se ulazi zapakovan – rekao je Dražen i nastavio:

– Upoznali smo se tu i zamolio sam ga da mu odnese i lekove u sobu, pošto nisam mogao da budem u sobi, već ih je bilo dosta, to su sobe sterilne da jedno lice, možda i nijedno, može da bude pored tog ko se leči od takvih bolesti. A Nole, mislim da je putovao za Španiju i da je sleteo u Bergamo na tom putu za Španiju, ostavio je svoju porodicu, suprugu i decu da čekaju u avionu dok je on otišao do Siniše u bolnicu. To je još jedna stvar koja govori u stvari o Novakovoj veličini kao čoveka. Nisu oni bili da kažem nekakvi prijatelji, poznavali su se iz sveta sporta, čuli su se nekoliko puta, videli su se nekoliko puta u Rimu dok je Nole bio na Mastersu, slali su poruke jedan drugome, podrške i svega. To je što se tiče Noleta – opisao je Dražen Mihajlović.

Vest o smrti Siniše Mihajlovića tog 16. decembra pogodila je sve u Srbiji, ali i ljubitelje fudbala širom sveta.

Redom su se od legende kakve se jednom rađaju opraštali prijatelji, kolege, klubovi u kojima je igrao…

Poruka podrške porodici Mihajlović stigla je i od Novaka.

– Počivaj u miru, dragi Siniša. Saučešće familiji Mihajlović. Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport, kao i u Italiji. Tvoj trag je neizbrisiv – poručio je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter