Izvor: AGENCIJE
12.11.2023 u 13:46
0

OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE PRETUČENIH NAVIJAČA: „Prst u oko“ Zvezdi, direktor ABA lige se oglasio o pražnjenju tribina u Zadru

Navijača Zadra će biti na utakmici sa Crvenom zvezdom u dvorani "Krešimir Ćosić", rekao je Dubravko Kmetović, direktor ABA lige.

Zvezda je tražila da se tribine isprazne za utakmicu koja počinje u nedelju od 17 časova jer su u subotu uveče pretučena dvojica novinara iz Srbije i član Upravnog odbora i prijatelj kluba u dva odvojena incidenta.

Taj zahtev neće biti uslišen, a Kmetović je govoreći za hrvatske medije naveo da će meč biti odigran prema protokolu.

Iz Zvezde su u međuvremenu tražili jasnu i oštru reakciju ABA lige na incident koji se desio u Zadru, dan uoči utakmice. A na drištvnim mrežama osvanuo je snimak pretučenih momak u Zadru

 

;

Sa Malog Kalemegdana su naveli da imaju informacije kako je delegacija srpskog kluba tipovana i praćena od aerodroma do hotela.

Zato su u dva odvojena incidenta u razmaku od dva sata napadnuta četiri čoveka od strane huligana sa fantomkama. ABA liga je između subote i nedelje osudila incident, a isto je uradio i KK Zadar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter