Izvor: kurir
18.02.2024 u 13:46
0

OGLASIO SE I OSTOJA MIJALOVIĆ: Posle izjave trenera odgovorio i na pitanje o Žocovoj budućnosti u Partizanu!

Konferencija za medije Željka Obradovića posle poraza Partizana od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća žestoko je odjeknula u Srbiji, ali i regionu.

 

HVALOSPEV LERIJA BRDA NIKOLI JOKIĆU: „On tamo vodi glavnu reč, zabavan je za gledanje…“

Pomenuo je trener crno-belih i to da se klub čiju ekipu vodi često naziva državnim projektom, a aludira se na ogromnu novčanu pomoć od strane države. Najtrofejniji stručnjak Evrope tvrdi da je epitet „državni projekat“ apsolutno neprikladan.

Pošto je Obradović pozvao klub da izađe javno s podacima, kontaktirali smo predsednika KK Partizan Ostoju Mijlailovića, koji je na tu temu rekao:

– To je genaralno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi, postoje podaci u Agenciji za privredne regsitre, oni su javno dostupni. Bez obzira na to, mi ćemo uskoro ponovo izaći s egzantnim podacima o rashodima i prihodima kluba.

Neke Obradovićeve reči posebno su zabrinule navijače Partizana, a mnogi su ih protumačili kao spremnost da se povuče s klupe crno-belih.

– Obećao sam kad sam došao da želim da napravim od Partizana tim koji će stalno igrati Evroligu, to je bilo moje jedino dato obećanje. Neki moji limiti su, uslovno rečeno, prošli. U smislu da ja ne mogu da utičem na njih. Ozbiljno ću da razmislim… sreća je da imamo pauzu, šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović nije hteo da komentariše ovaj stav trenera.

– Nemam komentar, to su naše unutrašnje stvari i razgovori – bilo je sve što nam je rekao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter