Izvor:
24.07.2018 u 16:14
0

DELFINI POTOPILI MAĐARSKU: Vaterpolisti Srbije lako do polufinala!

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Mađarsku rezultatom 8:4 u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Barseloni (4:0; 1:1, 2:2, 1:2).

Srbija je od samog starta meča pokazala da se ne šali i pitanje pobednika donekle rešila u prvoj četvrtini meča koju su dobili sa 4:0.

'Delfini' su sa čak gola prednosti pokazali dobru ofanzivnu, ali još bolju defanzivnu igru, da bi im koncentracija malo popustila sredinom i krajem druge deonice..

Prednost na poluvremenu bila je četiri gola, i ništa u tom trenutku nije naslućivalo na preokret.

Mađarska je u jednom trenutku spustila prednost na 5:2, što je iznosilo seriju od 2:0, ali je Nikola Jakšić tada trećim šutem iz isto toliko pokušaja vratio prednost na +4.

Srbija u poslednju deonicu ulazi sa četiri gola prednosti, i tu prednost održava u četvrtoj deonici, sa po golom na obe strane u poslednjih 30 sekundi meča, za konačan rezultat od 8:5.

Ovo je bio četvrti vezani trijumf na EP u Barseloni za trostrukog uzastopnog šampiona Evrope.

U polufinalu 'Delfini' se sastaju sa boljim iz duela između Hrvatske i Crne Gore, koji je na programu od 18.30.

Izvor: B92
Foto: Instagram/vaterpolotim

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter