Izvor:
25.06.2019 u 13:37
0

„LETNJI KUP NOVOG BEOGRADA“: 1.500 mladih rukometaša!

Prestižni rukometni turnir "Letnji kup", uz učešće 1.500 mladih rukometaša, iz 100 klubova, održaće se od 26. do 29. juna na Novom Beogradu.

U čak sedam sportskih hala utakmice će igrati mladi rukometaši uzrasta od 12 do 17 godina iz najbolje timova Evrope poput Vesprema, Hanovera, Makabija, Zagreba, a dolaze i gosti iz Izraela, Grčke, Hrvatske, Koreje…

Gradski sekretar za sport Dragana Pešić-Belojević istakla je da je velika stvar za grad da ugosti ovako veliki broj ekipa.

– Beograd će sigurno biti dobar domaćin i nadam se da će gosti uživati u igri i u našoj prestonici. Gradski sekretarijat za sport će uvek podržati ovakvu manifestaciju i pomoći najmlađima – izjavila je ona.

Državbni sekretar za omladinu, nekada proslavljeni golman i osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu 2012, Darko Stanić rekao je da mu je zadovoljstvo što veliki broj rukometaša dolazi u Beograd.

– Ovo je veoma bitan turnir za naš grad, odlično je što Beograd ima mogućnost da ugosti svu ovu decu iz inostranstva. Naravno, meni je posebno drago što je reč o rukometu i što će Beograd biti prestonica koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim – rekao je Stanić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter