Izvor: Tanjug
28.12.2022 u 17:31
0

Naša bokserka Jelena Janićijević priprema se za okršaj sa Nemicom Sarom Vajvan: „Nikad ne najavljujem rezultat unapred jer u boksu je sve moguće!“

„Sve je u redu, pripreme teku najboljim mogućim tokom, radili smo prvo bazu, onda specifiku i na kraju sparinge. Mislim da je odmor bio adekvatan, otići ćemo još pet dana ranije na Zlatibor da se adaptiram na klimatske uslove i što se mene tiče spremna sam, poručuje srpska bokserka Jelena Janićijević uoči meča za evropsku profesionalnu titulu.

Prva Srpkinja sa medaljom na Evropskim prvenstvima, osvajačica bronze na šampionatu u Budvi, boriće se 5. januara na Zlatiboru za evropsku profesionalnu titulu u poluvelter kategoriji do 63 kilograma, protiv Sare Veidman iz Nemačke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ona je do sada nepobeđena i najbolja je bokserka Nemačke, mislim da je među 10 ili 15 najboljih na svetu, a u WBO smo nas dve prvorangirane na nivou Evrope, očekujem ozbiljan meč“, rekla je Janićijević tokom treninga u njenom klubu „Blokovi“ na Novom Beogradu, gde radi pod „budnim okom“ trenera Stefana Huberta.

Svaki trener živi u uverenju da „gaji“ budućeg svetskog šampiona, a nekima se taj san i ostvari, dodaje kroz osmeh srpska bokserka.

„Daću sve od sebe da bude pobeda, ali čak i kada sve šanse na mojoj strani, boks je opasan sport i jedan udarac može da preokrene borbu. Nikad ne najavljujem rezultat unapred jer u boksu je sve moguće“.

Ipak, duel na Zlatiboru, njen prvi profesionalni u Srbiji, dočekuje sa mnogo optimizma.

Rumunski plivač David Popovići proglašen je za najboljeg sportistu Balkana: Novak Đoković drugi na listi, Tijana Bošković peta, Nikola Jokić šesti…

„Moj trener je jedan od najboljih analitičara i stratega, ja se njemu u posao ne mešam, verujem da je napravio dobru strategiju, a moj posao je da treniram i implementiram u ringu ono što smo se dogovorili, a do sada nam je to dosta dobro uspevalo“, poručila je Janićijević.

Uoči meča između Jelene Janićijević i Sare Vajvan održaće se uvodne borbe u kojima će nastupiti Nikolina Gajić protiv Aleksandre Rapaić u kategoriji do 70 kg, zatim Nenad Jovanović protiv Vladimira Gubarša u polusrednjoj kategoriji, Aleksa Marković protiv Josifa Belića u lakoteškoj Antonio Bisec protiv Igora Rogića u polusrednjoj i Sejdi Nazif protiv Veljka Gligorića u poluvelter kategoriji, a biće priređen i poseban zabavni program.

Spektakularno boksersko veče održaće se 5. januara od 18 sati u Sportskoj hali Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter