Izvor: Informer.rs
16.06.2023 u 08:59
0

NOVI PORAZ SRBIJE: Odbojkašice pale nakon DRAME i pet setova!

Srpske odbojkašice poražene su od Brazila u šestom kolu Lige nacija.

Još jednom je Srbija odigrala triler meč u Ligi nacija, ali nažalost ovoga puta ishod nije kakav smo priželjkivali. Izabranice Đovanija Gvidetaija poražene su u taj-brejku pošto su Brazilke nošene sjajnom atmosferom sa tribina u Braziliji slavile sa 3:2 (23:25, 25:22, 21:25, 25:12, 15:11).

JAPAN JE ZA SRBIJU postao odbojkaška VELESILA Ligi nacija

Bila je Srbija bolji rival, ali je Brazil surovo iskoristio sve greške našeg tima. Čak 35 poena poklonile su Srpkinje rivalkama pa ni sjajan servis nije dao rezultate. Sa druge strane, domaćin je u finišu postavio sjajan blok što je dovelo do petog poraza Gvidetijeve čete.

U pobedničkom sastavu najbolja je bila Taisa sa 18 poena, od čega čak devet iz bloka! Kisi Nasimento je ispratila sa 16, dok su po 12 osvojile Ana Karolina Da Silva i Moreira Prisila. Kod Srpkinja je najefikasnija bila mlada Aleksandra Uzelac sa 17 poena. Po 13 su zabeležile Jovana Stevanović i Sara Lozo, dok se na 12 zaustavila Maja Aleksić.

Naša reprezentacija će u sedmom kolu igrati protiv Tajlanta u istom terminu od 2 časa u noći između petka u subote, dok će poslednji rival biti selekcija Hrvatske. Srbija nakon šest utakmica ima tek jednu pobedu i čak pet poraza, dok je Brazil pet puta slavio i doživeo tek jedan neuspeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter