Izvor: Alo.rs
20.06.2023 u 16:10
0

TRAGEDIJA: Veliki šampion poginuo u Ukrajini

Rat u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija - dolaze iz sfere sporta.

Naime, jedan od najboljih kikboksera koje je Ukrajina imala, Maksim Bordus, izgubio je život u ratnim dejstvima.

OPŠTI HAOS: Policija upala u sedište za organizaciju Olimpijskih igara

Ukrajinski šampion, rođen 2000. u Kijevu, prijavio se kao dobrovoljac 24. februara 2022 i najpre se borio sa Rusima na limanskom pravcu, a potom, po ličnom zahtevu, prešao je u okolinu Zaporožja.

Poginuo je 11. juna, a danas je šira javnost saznala da je poginuo u aktuelnoj ofanzivi u Zaporožju.

– Uvek nasmejan i spreman da pomogne drugima, tako će ga prijatelji iz sveta spora pamtiti. Maksim je osvojio desetine turnira i bio aktuelni WAKO kikboks šampion Ukrajine – navodi se na sajtu „Tim Ukrajine“.

Bordus je drugi ubijeni poznati ukrajinski kikbokser, jer je u ratnim okršajima 31. avgusta poginuo i 40-godišnji Sergij Podoljan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter