Izvor:
27.11.2019 u 19:26
0

NOVOSADSKI ODBOJKAŠI U ELITI Vojvodina u Ligi šampiona

Odbojkaši novosadske Vojvodine plasirali su se u Ligu šampiona, pošto su danas u revanš utakmici plej-ofa savladali u Belorusiji ekipu Šahtjora iz Soligorska sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:22).

Na uspehu im je čestitao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ističući da nije samo Novi Sad ponosan, već je ponosna cela Srbija na odbojkaški klub "Vojvodina".

– Čestitam im na tome što su još jednom pokazali kako se pobeđuje na važnim takmičenjima. To je inspiracija i za sve druge, jer kada se stvari postave kako treba, kada verujete i kada ste svim srcem u onome što radite, uspeh ne može da izostane. Hvala im što su nam učinili veliku radost, a Grad Novi Sad će im uvek biti partner i pružiti podršku – istakao je Vučević u čestitki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter