Izvor: Blic.rs
02.10.2020 u 20:21
0

OPET POŽAR u Bihaću! Vatra GUTA NAPUŠTENI OBJEKAT! (VIDEO)

U Bihaću je došlo do požara u poslovnoj zoni u napuštenom objektu bivšeg Kombiteksa, a u pitanju je još jedno od mesta gde se okupljaju migranti.

Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona požar je prijavljen oko 18 časova. Vatrogasci su na terenu, a nakon gašenja požara će biti poznato više detalja o uzroku.

Portparol policije USK Ale Šiljdedić nije mogao potvrditi ono što tvrde meštani, a to je da su objekat zapalili migranti, ali kaže da se u blizini jesu okupljali.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KORONA PRESEK: Preminula jedna osoba u Srbiji, na respiratorima više od 20 pacijenata!

MONIKA JE DANAS SVEDOČILA: Pogledajte šta je rekla o Malčanskom berberinu

OVO SU ZVEZDINI RIVALI Crveno-beli na Belgijance, Nemce i Čehe u Ligi Evrope (VIDEO)

Njihovo okupljanje po napuštenim objektima je pogotovo izraženo u poslednjem periodu otkako je nastupilo svežije vreme i kišni dani, a u ovom području je sve više migranata bez nadzora nakon što je u neposrednoj blizini nedavno zatvoren migrantski kamp.

Pre nekoliko dana je došlo do požara i u porodičnoj kući kod Bihaća u kojoj niko ne živi, a policija sumnja na migrante.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter