Izvor: BSC HAPPY/KURIR SPORT
16.08.2023 u 18:52
0

PRIPREME ZA PRVENSTVO EVROPE: Odbojkaši Srbije putuju u Istanbul – igraće dve prijateljske utakmice

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije odigraće ove nedelje dve prijateljske utakmice protiv Turske u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Prva utakmica u dvorani „Burhan Felek“ u Istanbulu na programu je petak od 16.30, a druga u subotu od 14.00. Selektor Igor Kolaković odredio je spisak od 15 igrača koji će putovati u Tursku.

Odbojkaši Srbije će na šampionatu Evrope igrati Grupi A sa Švajcarskom, Belgijom i Italijom u Peruđi, a u Ankoni protiv Estonije i Nemačke. Evropsko prvenstvo održaće se od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu.

SPISAK

TEHNIČARI: Vuk Todorović i Aleksa Batak

KOREKTORI: Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić

LIBERA: Milorad Kapur i Miloš Krsteski

BLOKERI: Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović i Aleksandar Nedeljković

PRIMAČI: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić i Veljko Mašulović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter