Izvor: Telegraf
28.07.2021 u 19:10
0

RASPORED SRPSKIH SPORTISTA 6. DANA OI: Precizna satnica praćenja

Danas nastupaju i sve naše selekcije u grupnim sportovima

VAŽNO:

(UŽIVO) VUČIĆ SE OBRAĆA IZ SKOPLJA: Mini Šengen dobija novo ime, predsednik najavio potpisivanje tri važna sporazuma!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA !Uvodi se treća doza

VOZAČ U AUTOBUSU PRONAŠAO DETE! Kod Lešća pregledao vozilo i našao dvogodišnjaka, od roditelja ni traga!

TABAKOVIĆ SE OGLASILA: Rast deviznih rezervi nastavljen i u ovoj godini!

Još jedan dan na Olimpijskim igrama nudi nam šansu da osvojimo medalje. Srpski sportisti će i tokom četvrtka pokušati da na pravi način predstave našu zemlju u Tokiju, a iz prikrajka se možemo nadati još nekom odličju.

Na prvo finale i borbu za medalje nećemo mnogo čekati, jer već od 02.18 u A finalu dvojca bez kormilara veslaju Miloš Vasić i Martin Mačković, koji su bili drugi u svom polufinalu. Nešto kasnije će na „tatami“ i Aleksandar Kukolj, koji započinje put ka medalji protiv takmičara sa Fidžija, Tevite Takajave negde oko 06.30 časova po našem vremenu.

Uzdanica nam je naravno i Nina Radovanović u boksu, koja će se boriti za četvrtfinale protiv takmičarke iz Burundija, Ornele Haviarimane i biće favorit za pobedu.

Navijaćemo i za Novaka Đokovića, koji će ponovo dva puta izaći na teren da se bori za Srbiju. Prvo će to učiniti u singlu protiv Keija Nišikorija za plasman u polufinale, a potom će se za istu fazu takmičenja boriti sa Ninom Stojanović u miks-dublu protiv Laure Zigemund i Kevina Kravica iz Nemačke. Prvi Novakov meč je na programu oko 10.00 časova, a drugi oko 13.15.

Imaćemo i tri uzdanice u timskim sportovima, pa će tako program otvoriti odbojkašice protiv Kenije od 07.20 časova, gde se sve sem ubedljive pobede ne dovodi u obzir, potom gledamo veliki derbi u ženskoj košarci između naše zemlje i Španije od 10.20 časova, što je zapravo repriza četvrtfinala Evropskog prvenstva od pre nekoliko nedelja, a za kraj će pobedu tražiti i vaterpolisti koji od 12.50 časova igraju protiv Australije.

Preostali su još samo Jovana Arsić, koja pliva za plasman u C finale i ne može da se bori za medalju, kao i Zorana Arunović i Jasmina Milovanović koje će tražiti prolazak u finale u disciplini 25 metara pištolj.

SATNICA

02.00 – Streljaštvo, žene: Zorana Arunović i Jasmina Milovanović, 25 metara pištolj, kvalifikacije

02.18 – Veslanje, muškarci: Miloš Vasić i Martin Mačković, dvojac bez kormilara, A finale

05.00 – Veslanje, žene: Jovana Arsić, C / D polufinale

oko 06.30 – Džudo, muškarci: Aleksandar Kukolj – Tevita Takajava, kategorija do 100 kilograma, prvo kolo

06.39 – Boks, žene: Nina Radovanović – Ornela Haviarimana, muva kategorija

07.20 – Odbojka, žene: Srbija – Kenija, grupna faza

oko 10.00 – Tenis, singl: Novak Đoković – Kei Nišikori, četvrtfinale

10.20 – Košarka, žene: Srbija – Španija, grupna faza

oko 12.30 – Džudo, muškarci: Aleksandar Kukolj, borba za medalje (ukoliko se plasira)

12.50 – Vaterpolo, muškarci: Srbija – Australija, grupna faza

oko 13.15 – Tenis, miks dubl: Novak Đoković / Nina Stojanović – Laura Zigemund / Kevin Kravic, četvrtfinale

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter