Izvor: Tanjug
05.09.2020 u 08:23
0

Startovala međunarodna biciklistička trka Beograd-Banjaluka

Međunarodna trka Beograd-Banjaluka, koja je okupila više od 100 biciklista iz brojnih svetskih timova, startovala je u glavnom gradu Srbije, a okončaće se u ponedeljak, 7. septembra u Banjaluci.

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović rekao je da je ta sportska manifestacija jedna od onih koje ohrabruju da se vraćamo u normalan život, kakav je bio pre pojave virusa korona.

On je naveo da je važno da se Beograd i Banjaluka, koji imaju bratske odnose i dobro sarađuju na različitim poljima, povežu još jednom i to na ovakav način.

PROČITAJTE JOŠ…

POTPISAN SPORAZUM u Beloj kući! Beograd i Priština POSTIGLI SPORAZUM!

OGLASIO se Vučić! Evo ŠTA KAŽE o POTPISANOM SPORAZUMU sa Prištinom!

NAJVAŽNIJE OBRAĆANJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Potpisali smo bilateralni sporazum sa SAD u kome Priština nije pomenuta

MILICA JE SKOČILA U SMRT DA BI SAČUVALA ČAST: Ovo su njene poslednje reči!

TRAMP SE SETIO NOVAKA: Imate dobrog tenisera! Vučić: Najboljeg na svetu! VIDEO

ŠTA MARIĆ RADI NA ODMORU? Fotografije govore više od hiljadu reči! (GALERIJA)

„Sportisti će i fizički povezati Beograd i Banjaluku i zato je ova trka dokaz da sport pobeđuje i da ne može da bude zaustavljen“, rekao je Mladenović, a saopštila Gradska uprava.

On je izrazio nadu da će trka proteći bez problema i da će u ponedeljak biciklisti biti dočekani u Banjaluci, onako kao što su odavde ispraćeni. Mladenović se osvrnuo i na nedavno završenu jubilarnu, šezdesetu Trku kroz Srbiju, koja je kao i ova trka, pokazala da biciklizam u Srbiji može da stane rame uz rame sa evropskim i svetskim.

„Trka kroz Srbiju ima veliki značaj u sportskom, ali i u privrednom i ekonomskom smislu, zbog svog međunarodnog karaktera“, rekao je Mladenović. Trka, 14. po redu, startovala je na Trgu republike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter