Izvor: Kurir.rs
04.09.2020 u 22:04
0

UŽAS! Ruski biciklista (22) preminuo tokom trke!

Ruski biciklista Pavel Svešnikov (22) preminuo je posle gubitka svesti na Velikoj nagradi Moskve, koja je vožena na stazi Krilatskoje.

PROČITAJTE JOŠ…

POTPISAN SPORAZUM u Beloj kući! Beograd i Priština POSTIGLI SPORAZUM!

OGLASIO se Vučić! Evo ŠTA KAŽE o POTPISANOM SPORAZUMU sa Prištinom!

NAJVAŽNIJE OBRAĆANJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Potpisali smo bilateralni sporazum sa SAD u kome Priština nije pomenuta

MILICA JE SKOČILA U SMRT DA BI SAČUVALA ČAST: Ovo su njene poslednje reči!

TRAMP SE SETIO NOVAKA: Imate dobrog tenisera! Vučić: Najboljeg na svetu! VIDEO

ŠTA MARIĆ RADI NA ODMORU? Fotografije govore više od hiljadu reči! (GALERIJA)

“Primetio sam da na zavoju na vrhu, nije imao brzinu. Osetio sam da će da padne, što se i dogodilo. Onesvestio se na biciklu, zbog čega je pao. Potom su ga na nosilima odneli na parkiralište. Jedinica za oživljavanje stigla je za 10-15 minuta. Tamo su sprovedene sve akcije, ali na kraju ništa nije pomoglo. Lekari nisu ništa rekli, izašli su i tražili informacije. Sada čekaju da policija sve ovo registruje”, rekao je za “Tass” predsednik Ruske biciklističke federacije Vjačeslav Jekimov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter