Izvor: Novosti
24.09.2021 u 21:13
0

„TROFEJ BEOGRADU“ tradicionalna manifestacija: Takmičenje u plivanju za osobe sa invaliditetom

Smotra međunarodnog ugleda pod nazivom „Trofej Beograda u plivanju 2021“ za osobe sa invaliditetom, biće održana ovog vikenda na bazenima Sportskog centra „25. maj“ na Dorćolu. Takmičenje počinje od 14 sati, a za titulu najboljih nadmetaće se više od stotinu sportista.

PROČITAJTE JOŠ:ZVANIČNO OTVOREN 10. Međunarodni sajam sporta

 Reč je o tradicionalnoj manifestaciji, koja za cilj ima da promoviše i afirmiše uslove i mogućnosti koje glavni grad pruža u naporima za poboljšanje uslova života i rada ove populacije i unapređivanje njihovog položaja u društvu.Oganizator je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd, a podršku pružaju Sekretarijat za sport i omladinu i Sekretarijat za socijalnu zaštitu.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter