Izvor: BSC HAPPY
23.11.2023 u 22:54
0

TADA JE „PALO“ ŠIŠANJE: Ovako su naši teniseri proslavili osvajanje Dejvis kupa (VIDEO)

Dejvis kup reprezentacija Srbije plasirala se večeras  u polufinale ovog takmičenja, pobedama Kecmanovića i Đokovića u singlu. Nema sumnje da će naši teniseri večeras slaviti u Malagi, a ovako je to slavlje izgledalo 2010. godine,  kad je naša reprezentacija pobedila Francusku u finalu.U odlučujućem meču Viktor Troicki deklasirao je Mikaela Ljodru sa 6:2, 6:2, 6:3.

Viktor je u duelu sa Ljodrom odigrao jedan od najboljih mečeva ikada.

ĐOKOVIĆ – NORI: Pobeda! Novak odveo Srbiju u polufinale Dejvis kupa! (6:4, 6:4)

U poslednji dan finala sa Francusko, ušli smo sa zaostatkom od 2-1 u pobedama, ali su prvo Đoković pobedom nad Monfisom, a zatim i Troicki, doneli Srbiji prvu ’salataru’ u istoriji.

Tada kada smo osvojili SALATARU, naši teniseri su proslavili šišanjem na nulu, a ovog puta su rekli da će skakati iz aviona. Dok čekamo skok podsetimo se proslave iz 2010.

 

@vis.majoris.spot SRBIJA OSVOJILA DEJVIS KUP! 🇷🇸👑 Ovako je izgledalo slavlje 2010. godine, kad je naša reprezentacija pobedila Francusku u finalu. U odlučujućem meču Viktor Troicki deklasirao je Mikaela Ljodru sa 6:2, 6:2, 6:3. Viktor je u duelu sa Ljodrom odigrao jedan od najboljih mečeva ikada. U poslednji dan finala sa Francusko, ušli smo sa zaostatkom od 2-1 u pobedama, ali su prvo Đoković pobedom nad Monfisom, a zatim i Troicki, doneli Srbiji prvu ’salataru’ u istoriji. Tada kada smo osvojili SALATARU, naši teniseri su proslavili šišanjem na nulu, a ovog puta su rekli da će skakati iz aviona 😏 Pa da vas vidim- osvajamo li? #srbija🇷🇸 #srbija #fypシ #foryou #tennis #novakdjokovic ♬ Bor – THCF

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter