Izvor: info
14.10.2023 u 13:59
0

OVO JE STANJE POVREDE BUKARIJA: ZVEZDA na NOGAMA ZBOG OVE VESTI!

Povreda Osmana Bukarija nedavno je zabrinula navijače Crvene zvezde, ali stižu dobro vesti sa "Marakane" pred nastavak trakmičenja u Ligi šampiona i Superligi Srbije.

Brzonogi krilni napadač biće spreman za gostovanje Lajpcigu u trećem kolu elitnog takmičenja, prenosi Žurnal. Bukari se nedavno požalio na probleme u predelu mišića zadnje lože. Posle detaljnih pregleda ispostavilo se da se radi o rupturi koja nije velika, prenosi pomenuti izvor.

Trenutno je reprezentativna pauza, pa će fudbaleri šampiona Srbije imati vremena da se „restartuju“ i oporave, zaleče eventualne povrede pred iskušenja u nastavku sezone. Bukari će verovatno biti pošteđen minutaže u prvenstvu, kako bi bio što spremniji za takmičenje u Ligi šampiona.

Crvena zvezda posle reprezentativne pauze, a pre gostovanja Lajpcigu 25. oktobra ima gostovanje Trajalu u Kupu Srbije 18. oktobra, dok tri dana kasnije na stadion Rajko Mitić dolazi Javor. Okršaj sa Lajpcigom igra se 25. oktobra od 21 čas.

Osman Bukari je ove sezone odigrao 11 mečeva za crveno-bele, postigao je pet golova i upisao četiri asistencije. Postigao je dva gola u grupnoj fazi Lige šampiona, na sve to dodao jednu asistenciju i utisak je da je u najboljoj formi u taboru crveno-belih. Reprezentativac Gane našao se i u idealnom timu Lige šampiona za drugo kolo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter