Izvor: Sputnjik
10.11.2023 u 13:37
0

OVO JE TAJNA NOVAKOVOG TRENINGA! VIDEO

Od osam tenisera koji igraju na završnom mastersu u Torinu, samo jedan nije potencijalnog protivnika sa druge strane mreže, već je trenirao sa trenerom. Reč je o Novaku Đokoviću koji je za razliku od ostalih za sparing partnera odabrao prijatelja Čarlija.

Po dolasku u Torino gde ga u nedelju očekuje prvi meč završnog turnira, Novak Đoković odlučio je da odradi nesvakidašnji trening tokom kog je akcenat nije bio samo na tenisu.
Dok su treninge zajedno odradili Karlos Alkaras i Andrej Rubljov, Janik Siner i Danil Medvedev, Stefanos Cicipas i Brazilac Žoao Fonseka, Aleksander Zverev i Holger RuneNovak Đoković odlučio se da trenira okružen isključivo svojim timom.
Trening je počeo trčkaranjem, a nastavio se ni manje ni više nego fudbalom. Srpski as i njegovi članovi tima dobacivali su se manjom loptom i očigledno dobro zabavljali.
Potom je na red došlo istezanje sa Klaudijom Cimaljom koji je najboljem teniseru sveta fokus usmerio na istezanje kukova, a ono što je ostavilo utisak jeste raspoloženje srpskog asa koje je po svemu sudeći ozbiljno.
Izvodio je Đoković na terenu baletske korake, a tek je onda na red došao tenis i razmena udaraca. U pauzama je srpski as razgovarao sa timom, analizirao svaki segment igre i pokušavao da ispravi sve greške i sve ono čime nije zadovoljan.

Srpski as proveo je skoro dva sata na neobičnom treningu koji nije bio fokusiran samo na tenis, a trening je završen bacanjem loptice. Tu igru koja se svodi na to čija će lotpica dalje otići Novakov tim praktikuje već duži vremenski period na kraju svakgo treninga.

Nije poznato zbog čega je Novak odlučio da se na terenu susretne sa nekim od protivnika, ali jasno je da se to nije desilo slučajno i da srpski as vrlo dobro zna šta radi.

Dok su se drugi preznojavali i trudili da trening odrade maksimalno, Đoković je svom pristupio daleko opuštenije, a i dalje će bez obzira na sve u Torinu biti prvi favorit za osvajanje titule.

Novak se nalazi u Zelenoj grupi sa Holgerom Runeom, Janikom Sinerom i Stefanosom Cicipasom, a prvi meč igra u nedelju od 21 čas protiv mladog Danca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter