Izvor: Kurir.rs
22.08.2023 u 16:30
0

PEP GVARDIOLA U BOLNICI: Hitna operacija KIČME, svi strepe kakav će ishod biti!

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola podvrgnut je "hitnoj operaciji" zbog problema s kičmom, a njegov povratak na klupu Sitija očekuje se posle 12. septembra, saopštio je danas aktuelni evropski prvak

Iz kluba su naveli da je Gvardiola već neko vreme imao jake bolove u leđima, zbog čega se odlučio na operaciju u Barseloni, gde će se i oporavljati.

KARIJEVIH 12 VLIČANSTVENIH ZA MUNDOBASKET: Svetislav Pešić objavio konačan spisak igrača

  • Operacija je bila uspešna – ističe se u saopštenju.

Njega će na klupi zameniti pomoćnik Huan Manuel Liljo, a Gvardiola bi trebalo da se vrati nakon završetka reprezentativne pauze (od 7. do 12. septembra).Pre reprezentativne pauze Siti igra još dve utakmice u Premijer ligi, protiv Šefild junajteda i Fulama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter