Izvor: Kurir.rs
22.08.2023 u 17:00
0

HABIB AMERIKANCIMA GOVORIO O VLADIMIRU PUTINU: Objasnio kakvi su Rusi!

Bivši šampion u UFC Habib Nurmagomedov pokušao je da objasni popularnost Vladimira Putina u Rusiji.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Habib je govorio o razlikama između Rusa i Amerikanaca.

– Narod Rusije se raduje jednostavnim stvarima. Ljudi ne zarađuju 5-10 hiljada dolara mesečno. Ja sam iz Dagestana, ne treba nam mnogo. Ponosni smo na našu tradiciju, razgovor sa majkama je za nas glavna stvar. Živim u SAD od 2012, znači 11 godina. Upoznat sam sa mentalitetom Amerikanaca, Rusi su potpuno drugačiji – objasnio je Habib Nurmagomedov.

Ruski MMA borac koji se iz UFC povukao neporažen, nakon što je pobedio Konora Megregora, poštuje Ameriku i Amerikance.

– Volim ljude u SAD, oni su divni. Ne zanima ih ni politika, ni bilo šta drugo. Ovo je jedina država u kojoj me niko ne dira, ne smeta mi. Imao sam priliku da uđem u politiku, ali me ne zanima. Želim da budem običan čovek – rekao je bivši UFC šampion Habib Nurmagomedov.

Borac iz Rusije rođen u selu Silde u Dagestanu 1988. godine, višestruki je svetski šampion u sambo borbama i nosilac crnog pojasa u džudou. Takmičio se u lakoj kategoriji u UFC. Drži najduži niz mečeva bez poraza u MMA, sa 27 pobeda. Trenira u Američkoj kikboks akademiji u San Hozeu, u Kaliforniji.

Habib je bio član UFC rostera od 2012. godine, a u promociji je ostvario 13 pobeda na 13 mečeva. Pojas šampiona branio je tri puta – protiv Konora Megregora, Dastina Poarjea i Džastina Gejdžija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter