Izvor: happy
07.02.2024 u 12:25
1

PIKSI OTIŠAO U SAD: Misija je jasna – selektor posmatra reprezentativce iz MLS (FOTO)

Dragan Stojković Piksi nalazi se u Americi, a turneju po SAD iskoristiće da se vidi sa fudbalerima koji igraju u MLS.

Srpsku fudbalsku reprezentaciju na leto očekuje igranje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a Orlovi su u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom

Dragan Stojković Piksi nalazi se u Americi, a turneju po SAD iskoristiće da se vidi sa fudbalerima koji igraju u MLS.

Dragan Stojković Piksi boravi u Majamiju na Floridi, gde je posetio ekipu Šarlota koja se tu nalazi na pripremama. Video se i razgovarao je sa Nikolom Petkovićem, nekadašnjim članom Čukaričkog, koji je igrao za ekipu Kraun Legasi, razvojni tim Šarlota, upisavši 13 utakmica.


Nikola Petković ima 20 godina i prošle zime je iz Čukaričkog prešao u Šarlot u transferu vrednom 3.000.000 evra. Momak rođen u Zrenjaninu igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a od ove sezone trebalo bi da bude priključen prvom timu Šarlota i zaigra u MLS ligi.

Nikola Petković već je nosio dres A reprezentacije Srbije protiv selekcije SAD, prošle zime u Los Anđelesu. Tu su skauti Šarlota primetili mladog fudbalera i ubrzo je transfer i realizovan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Petković (@_nikolapetkovic)


Dragan Stojković Piksi razgovarao je je u Majamiju sa sportskim direktorom Šarlota Zoranom Krnetom, kao i trenerom Dinom Smitom.

Fudbalska reprezentacija Srbije u martu će odigrati dve prijateljske utakmice u gostima. Prva je na programu 21. marta u Moskvi protiv Rusije na stadionu Dinama „Lav Jašin”, dok je druga četiri dana kasnije, marta u Limasolu protiv Kipra.

Srpsku fudbalsku reprezentaciju na leto očekuje igranje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a Orlovi su u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PIKSI OTIŠAO U SAD: Misija je jasna – selektor posmatra reprezentativce iz MLS (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter