Izvor: Sputnjik
10.03.2024 u 17:45
0

PIŠE ISTORIJU! JOKIĆ danas prestigao LEGENDARNOG STOJAKOVIĆA, sada i zvanično postao NAJBOLJI SRBIN U NBA IKADA! Evo šta je imao da poruči STOJAKOVIĆU

Nikola Jokić postao je najefikasniji srpski košarkaš u NBA ligi na utakmici Denvera i Jute (142:121) u kojoj je prestigao rekord Predraga Stojakovića. Tokom svoje NBA karijere, legendarni Predrag Stojaković upisao je 13.647 poena, a sa tom brojkom dugo je držao rekord kada je reč o srpskim košarkašima u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Nikola Jokić blista već godinama u dresu Denvera, a u pobedi nad Jutom postigao je 26 poena i tako još jednom ušao u istoriju. Srpski „Džoker“ sada ima 13.668 poena što ga čini najuspešnijim od svih Srba u tom segmentu, s obzirom na to da je prethodno to uveliko bio kada se pogledaju njegova dostignuća. Iako je znao da će uskoro doći trenutak kada će ga prestići, Jokić je uvek sa puno poštovanja govorio o Stojakoviću.

„Reći ću da bi Peđa Stojaković u današnjoj NBA ligi bio veoma dobar. Bio je Ol-star u svoje vreme, ali danas bi bio neverovatan“, rekao je nedavno Jokić.

Legendarni Stojaković igrao je za Sakramento, Indijanu, Nju Orleans, Toronto i Dalas sa kojim je osvojio titulu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter