Izvor: RTS/TENISKI SAVEZ SRBIJE
21.11.2023 u 20:31
0

POHOD NA SALATARU: Novak Đoković odradio prvi trening u Malagi(video)

Air Serbia Dejvis kup reprezentacija Sbrije, jedan od favorita ovogodišnjeg F8 u Malagi, napokon je kompletna. Timu se priključio najbolji teniser sveta u istoriji, Novak Đoković. Rekorder po broju nedelja na čelu ATP liste, a prvi je u istoriji došao danas do 400, rekorder po broju opsvojenih grend slemova, završnih mastersa, završnih broj jedan pozicija na kraju godine, osvojenih mastersa 1.000, Novak Đoković, sleteo je u pratnji sina Stefana i ćerke Tare u Malagu i priključuje se timu. - Nema umora, ostalo je još da se odigra završnica Dejvis kupa i zbog toga nema opuštanja - poručio je Novak po sletanju u Malagu.

Najbolji teniser Srbije i sveta svih vremena, Novak Đoković, odradio je prvi trening u Malagi uz prisustvo mnogih kamermana i reportera. Teniseri Srbije u četvrtak od 16 časova u Malagi protiv Velike Britanije započinju takmičenje u Dejvis kupu, a tok mečeva možete pratiti i na našem portalu.

CRNO BELI MOŽDA OSLABLJENI: Partizan bez Avramovića u Istanbulu?

Posle slavskog ručka, koji je proveo sa porodicom Novak Đoković se priključio saigračima u reprezentaciji Srbije i počeo pripreme da ponovo osvoje „salataru“.

Prvo je imao zagrevanje u teretani, gde mu je društvo pravio i Miloš Raonić, koji je doneo prvi trijumf Kanadi protiv Finske.

Na teren je potom izašao da odmeri formu protiv Filipa Krajinovića, i videlo se da je najboljem teniseru sveta mini pauza posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu vrlo prijala.

Koliku je pažnju privukao, najbolje ilustruje podatak, da je u toku drugog singl meča Kanada – Finska na 10 minut otvorenog dela treninga reprezentacije Srbije došlo skoro 30 kamermana i fotoreportera.

Teniski tim Srbije će se u sredu u 13.30 časova prvi put pojaviti pred medijima u Malagi, a planirano je i druženje sa fanovima u Fan zoni centra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter