Izvor: SPORTKLUB
21.11.2023 u 18:47
0

CRNO BELI MOŽDA OSLABLJENI: Partizan bez Avramovića u Istanbulu?

Partizan bez Avramovića u Istanbulu?

Posle još jedne gorke pilule u ABA ligi, ovoga puta protiv Olimpije u Ljubljani, odnosno već trećeg poraza u osam kola, lista povređenih je proširena Aleksom Avramovićem, koji će, kako trenutno stoje stvari, teško uopšte krenuti na evroligaško gostovanje 24. novembra u Istanbulu protiv Anadolu Efesa.

ĐOKOVIĆI SLAVE ARANĐELOVDAN – ALI BEZ NOVAKA! Najbolji teniser sveta se sada oglasio i uz sliku KRSNE SLAVE poslao OVU PORUKU

Crno-beli reprezentativac je doživeo prelom nosa tokom utakmice u „Stožicama“, a dodatna snimanja u Beogradu, potvrdila su da se radi o težoj povredi od slične koja mu se desila pre godinu i po dana.

Već obilno krvavljenje u trenutku povrede tokom meča regionalnog takmičenja, nagovestilo je pauzu, dužu ili kraću, sa terena. Za srčanog kombobeka biće urađena specijalna zaštitna maska, ali je njegov odlazak na evroligaško gostovanje na Bosforu pod velikim znakom pitanja.

Čak i u slučaju da putuje sa ekipom, teško da će moći konkretnije da pomogne u
izazovnom 10. kolu.

Povratak Kevina Pantera, koji je odsutan još od kraja oktobra i duela sa Crvenom zvezdom, i dalje je otvoren. Kapiten Partizana, koji je imao problema sa levom zadnjom ložom i desnim kolenom, individualno radi sa kondicionim trenerom Batom Zimonjićem, ali datum povratka u tim, još niko ne precizira.

Sa Urošem Trifunovićem, malo je drugačija situacija, posle pucanja mišića leve noge na utakmici protiv berlinske Albe, pre nekoliko dana. Bek kluba iz Humske će pauzirati oko mesec dana, pa je do povratka Pantera, spoljna linija, dodatno oslabljena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter