Izvor: Sportal
10.09.2023 u 17:48
0

„PONOSAN SAM NA MOJE IGRAČE“: Pešić otkrio da je Bogdanović igrao bolestan

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, pošto je danas u finalu u Manili poražena od selekcije Nemačke 83:77 (23:26, 24:21, 22:10, 14:20), a posle meča je pred medije izašao selektor našeg tima Svetislav Pešić.

Čestitke Nemcima, sjajan turnir iza njih, 40 minuta u visokom ritmu. Ako jedna ekipa tako odradi meč, onda možemo samo da im čestitamo. Za nas je situacija takva, ono što je Aleksa Avramović rekao, bila nam je potrebna veća rotacija. Imali smo mnogo problema posle meča sa Kanadom. Medicinski tim je uradio sve što je mogao da oporavi igrače, kako bi bili spremi za ovaj težak meča. Na početku smo izgubili Dobrića, veoma važnog igrača – rekao je Svetislav Pešić.

Kari je otkrio i da je Bogdanović bio rovit.

„IZGUBILI SMO SNAGU“: Suze same idu, a on kaže da ne plače – mali Nikola Jović veliki čovek! (VIDEO)

– Bogdanović je bio bolestan, bilo je pitanje da li uopšte može da igra, ali ono što moram da kažem, jer je to istina, nijednog trenutka ne smem da ne čestitam Nemačkoj na sjajnom turniru, srećan sam zbog trenera i federacija, ali sam ponosan na moje igrače. Ko ne bi mogao da bude ponosan na ovu ekipu, 38 sekundi pre kraja imali smo šut za izjednačenje. Ovo je finale, morate da budete u top formi da bi završili ovo takmičenje – istakao je Pešić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter