Izvor: blic.rs
11.08.2023 u 08:20
0

POSAO ZA UEFU, HRVATI SE NE SMIRUJU: Navijači Torcide divljali, slavili OLJUJU i palili obeležija partizana(VIDEO)

Splitski Hajduk je na Poljudu protiv grčkog PAOK-a u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija odigrao remi bez golova, a mnoge je zanimalo kako će izgledati ambijent na tribinama, naročito posle ubistva jednog navijača pre otkazanog meča AEK-a i Dinama u Atini.

Splićani su bili puno bolji protivnik. Hajduk je preko Sigura i Livaje dva puta pogađao okvir, a Jan Mlakar nije iskoristio dva čista zicera. S druge strane, jako malo smo videli od grčkog kluba. Bolji iz ovog dvomeča u plej-ofu Lige konferencija igraće protiv pobednika iz duela norveškog Rosenborga i škotskog Hartsa, a revanš u Solunu se igra za nedelju dana. Tribine Poljuda bile su ispunjene do poslednjeg mesta, a navijači su se uglavnom pridržavali uputstva koje je izdao klub pre utakmice. Nije bilo rasizma, ali baklji jeste, UEFA i najsitnije propuste kažnjava velikim novčanim kaznama, pražnjenjem dela tribina ili celog stadiona, pišu hrvatski mediji.

POTOP CRNO-BELIH U AZERBEJDŽANU: Partizan poražen od Sabaha sa 2:0

Dalje se navodi da Hajdukovci uglavnom nisu sedeli na evakuacijskim stepenicama, ali bilo je pirotehnike.

– Tokom prvog dela, na severu se četiri puta palila po jedna baklja, a u drugom poluvremenu je napravljena velika bakljada s njih tridesetak. Veliki deo ostatka stadiona zbog toga je zviždao Torcidi i izvesno je da će Hajduk dobiti kaznu UEFA, iako baklje nisu bačene na teren – dodaje se.

Ono što hrvatski mediji ne navode da su Inače, navijači Torcide su transparentima slavili Oluju i usput su palili obeležja PAOK-a i Partizana.

 

Nakon završene utakmice i bure koja se digla u Atini zbog ubistva navijača ostaje da se vidi dalja reakcija na poteze navijača Hajduka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter