Izvor: Sportal
21.09.2023 u 13:59
0

POSTAVILI REKORD KOJI NEĆE BITI LAKO OBOREN: Srpski tandem ispisao istoriju u Ligi šampiona!

Fudbaleri Salcburga pobedili su Benfiku sa 2:0 u Ligi šampiona, time su ispisali istoriju takmičenja kao najmlađa ekipa koja je došla do tri boda u elitnom rangu. Prosek godina deluje zapanjujuće, a dvojica Srba su deo toga.

Startna jedanaestorka je najmlađa u istoriji Lige šampiona sa prosekom od 21 godine i 183 dana. Aleksa Terzić sa 24 godine je naiskusniji bio kao akter na terenu, golman Aleksander Šlager ima 27 godina, ostali u timu su mlađi.

KO JE OGNJEN KOROMAN? Igrao za Zvezdu i reprezentaciju, potrošio BOGATSTVO na poroke

Tu je Strahinja Pavlović sa 22 godine, a ima još momaka koji imaju i 19 godina. Salcburg je poznat kao mašinerija za proizvodnju mladih igrača, to je još jednom potvrđeno uz veliki rezultat u Portugaliji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter